Postani Subway franšizij

Maribor je mesto polno potenciala in priložnosti. Ljudje si želijo Subway restavracije, infrastruktura je odlična, priložnost pa v tvojih rokah.

Sočnost, svežina in kvaliteta

Kvaliteta

Subway se ponaša s širokim spektrom kvalitetnih sestavin, ki so ključni element naše hrane.

Sveža zelenjava​

V vsako Subway restavracijo vsak dan prispe sveža zelenjava lokalnih dobaviteljev.​

Hrustljav kruh​

Vsakič, ko vstopiš v katero od naših restavracij, te pozdravi vonj svežega kruha, ki zahrusta na ugriz.​

Način priprave​

Dovršen način priprave, ki smo ga razvili skozi več desetletij izkušenj, zagotavlja, da nobena stranka ne odide razočarana.​

Maribor si želi Subway restavracij

“Po opravkih v LJ se kar dostikrat ustavim v Subwayu. Hitra in prijazna postrežba, prijetno vzdušje in dobra hrana. Chicken Teriyaki ga pa itak zmaga!”

Simon

Študent fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru

“Kdaj pridete v MB? Komaj čakam 😩😩😩!!!””

Anja

Grafična oblikovalka v Mariboru

Najuspešnejše Subway restavracije so tiste, kjer je pretok ljudi največji. Vaša lokacija mora biti enostavno dostopna, zelo dobro vidna, predvsem pa je ključnega pomena energija na sami lokaciji. 

Mestna središča, prometne ceste, fakultete, stanovanjski sklopi, vse to so lahko primerne lokacije za odprtje vaše prve restavracije. Subway kot franšiza je izjemno prilagodljiv in fleksibilen glede velikosti in lokacije restavracij franšizijev.

Že imate kakšno lokacijo v mislih?

 

Relativno majhna konkurenca

Dobra infrastruktura

Nakupovalna središča

5 fakultetnih ustanov

Ljubezen na prvi ugriz

Rad bi izvedel več!

Odprtje restavracije je zahteven proces

Mi vam nudimo podporo na vsakem koraku

Odprtje lastne nefranšizne restavracije je zahteven proces, ki zajema postavitev kompleksnih procesov, težke finančne odločitve in ogromno kadrovskih izzivov. Z odprtjem franšizne restavracije pa je ta proces bistveno bolj enostaven, saj imate ves čas ob sebi nekoga, ki vam nudi potrebno pomoč. V tem poslu zares niste nikoli sami, saj imate dostop do informacij, izkušenj in pomoči kadarkoli jo potrebujete.

Kombinacija tradicije,
kvalitete in modernosti.

21.000+

franšizijev po celem svetu
Subway ima več kot 21.000 franšizijev po celem svetu, s čimer je največja franšiza na celem svetu. To dokazuje zanesljivost poslovnega modela.

Kvaliteta

Lokalna sveža zelenjava, visoki higienski standardi
Subway je med svojimi konkurenti na samem vrhu kvalitete hrane in ostalih produktov. Zelenjava je dostavljena lokalno vsak dan sveža, higienski standardi pa so izredno visoki.

29%

rast povprečne letne prodaje
Od leta 2013 je naša letna prodaja povprečno zrastla za 29%. Potenciala za rast znotraj Slovenije pa je še vedno ogromno.

Znamka

Ena najmočnejših blagovnih znamk na svetu
Subway ima več kot 21.000 franšizijev po celem svetu, s čimer je največja franšiza na celem svetu. To dokazuje zanesljivost poslovnega modela.

1.000.000+

prodanih sendvičev samo v Sloveniji
Od leta 2013 smo v Sloveniji prodali že več kot MILIJON sendvičev. Z veliko vloženega truda in energije smo zanesli mnogo ljubezni na prvi ugriz.

Podpora

Z vami ob vsakem koraku
V tem poslu niste nikoli sami, saj vam ponujamo podporo na vsakem koraku do odprtja restavracije. Prav tako pa vam franšiza nudi ogromno orodij s katerimi lahko nadzorujete vaše poslovanje.

Naše stranke so naš dokaz.

Prijazno osebje, dobra postrežba, okusna sveža hrana. Običajno jem tukaj enkrat na mesec za odlično kosilo.

J Cronin (SimAnt2020)

Google maps ocena

Double pulled pork sendvič. Top! Vsak dan delam do zelo poznih ur in se rad oglasim v Subwayu. Popolnoma prilagojeni sendviči so top izbira za zdravo hitro hrano.

Damjan Murko

Google maps ocena

“Friendliest staff I ever saw in a subway 😄. Thumbs up from me. Sandwiches are as good as you “make” them, but the ingredients are quite fresh.”

Josip Josipović

Google maps ocena

“Odlična hrana! Precej dobro je za zajtrk, prigrizek, lažjo večerjo. Dobro mesto za druženje s prijatelji ali partnerjem. Vse je vedno čisto (stranišča, mize …) 5 zvezdic od mene😉😁”

Tillolenski Art

Google maps ocena

Kaj pa številke?
Iz leta v leto nam gre bolje

Subway je v Sloveniji vse od leta 2013, ko se je na Dunajski cesta odprla prva franšizna restavracija. Že od samega začetka se trudimo, da bi vsaka stranka našo restavracijo zapustila z nasmehom in da ji tekom obiska nudimo optimalno uporabniško izkušnjo. V kombinaciji z razširitvijo posla in odprtjem še treh dodatnih restavracij pa je rastla tudi blagovna znamka in posledično so prišli tudi vse boljši finančni rezultati.

Daleč najbolj ugodna franšiza

125.000 € +

Skupna investicija
Višina začetne investicije varira glede na velikost vaše poslovalnice. Subway je na tem področju zelo prilagodljiv saj omogoča odprtje tako majhnih restavracij, kot tudi samostoječih restavracij. Pomembno je samo to, da ima lokacija dovoljšen pretok ljudi.

15.000 €

Licenca
Zakup licence znaša 15.000 € v kar je vključeno tudi večtedensko izobraževanje za bodoče Subway franšizije v tujini.

8%

Licenčnina
Poslovanje pod Subway franšiznim modelom zajema tudi 8% mesečno licenčnino, ki jo izračunamo na podlagi ustvarjenega neto mesečnega prihodka. S tem pa pridobite pravico za uporabo blagovne znamke Subway® vključno s celostno podporo.

Imate dodatna vprašanja?

Najpogostejša vprašanja in odgovori

Imate dodatna vprašanja glede odprtja lastne Subway restavracije? Potem ste na pravem mestu.

Postopek je relativno enostaven in hiter. Najprej nam pustite vaš kontakt, da vas lahko povabimo na uvodni sestanek, kjer vam predstavimo konkretne priložnosti za odprtje franšizne restavracije v željenem kraju. Nato se lotite priprave poslovnega načrta in začnete razmišljati o izboru lokacije. Temu sledi zakup licence in oprema prostora. Na vsakem koraku pa vam seveda stojimo ob strani.

Poslovanje pod Subway franšiznim modelom zajema tudi 8% mesečno licenčnino, ki jo izračunamo na podlagi ustvarjenega neto mesečnega prihodka. S tem pa pridobite pravico za uporabo blagovne znamke Subway® vključno s celostno podporo.

Končni znesek investicije v odprtje lastne Subway restavracije je odvisen predvsem od velikosti prostora in opreme za katero se odločite. Naša groba ocena minimalnega zneska za odprtje restavracije je 125.000 EUR.

Naslednji korak je izpolnitev obrazca na naši spletni strani, kjer prav tako pustite vaš kontakt. Kmalu za tem vas kontaktiramo s povabilom na uvodni sestanek, kjer se bolje spoznamo in konkretno pogovorimo o možnostih sodelovanja.

Vas zanima?

Vabimo vas na uvodni sestanek

Oddajte svoje zanimanje za odprtje lastne Subway restavracije. V kratkem vas kontaktiramo s povabilom na uvodni sestanek, kjer se bolje spoznamo in konkretneje pogovorimo o priložnostih odprtja lastne restavracije.”

Če vas zanima priložnost odprtja lastne Subway restavracije si rezervirajte video klic, kjer se lahko v prvi vrsti bolje spoznamo in kjer vam predamo bolj konkretne informacije o sami priložnosti.