Subway Investor Summit

O tem kaj se je dogajalo na premierni izvedbi Subway Investor Summita.

Ideja, ki se je rodila že več kot leto dni nazaj, se je končno realizirala. Več tednov trdega dela se je končno obrestovalo, ko je naš dogodek Subway Investor Summit zasijal v polni luči. Udeleženci so bili priča izjemni poslovni vsebini, super energiji, ter razgreti poslovni debati. Dogodek smo zaključili s Subway pogostitvijo ob najlepšem razgledu na celo Ljubljano. 

Preberite tudi: Priložnost franšiznih restavracij na bencinskih črpalkah.

Zakaj sploh Subway Investor Summit?

Subway Investor Summit je dogodek na katerem smo ključnim akterjem in poslovnim partnerjem želeli predstaviti pomen franšizinga v Sloveniji in poslovne priložnost, ki jih nosi. S tem dogodkom smo prav tako želeli obeležiti vse aktivnosti franšize, ki smo jih izvajali v zadnjih 18 mesecih. Z zavedanjem, da je pred nami še dolga in zahtevna pot, smo želeli ljudem predstaviti naše trdo delo, ki se je pokazalo skozi izjemne poslovne rezultate tudi v času pandemije. 

Ker cenimo in spoštujemo naše poslovne partnerje, ključne akterje franšizinga v Sloveniji in ključne posameznike za nadaljni razvoj blagovne znamke Subway v Sloveniji, smo jim želeli pripraviti dogodek z izjemno poslovno vsebino, na katerem pa bodo po dolgem času imeli tudi priložnost izmenjati svoje izkušnje. 

Izhajali smo iz tematike, ki je za marsikatero podjetje (vključno z našim) nosila veliko vrednost v času pandemije, istočasno pa je prepoznana kot steber prihodnosti, ki nam bo omogočila eksponentno rast – tehnologija skozi kapital. 

Upravljanje kapitala skozi novodobno tehnologijo

Dogodek na temo “Upravljanje kapitala skozi novodobno tehnologijo” je ponudil izjemno poslovno vsebino, ki so jo pripravili 4 govorci iz najrazličnejših industrij. Ponudili so nam vpogled na omenjeno tematiko skozi konkretne poslovne primere, ob koncu predstavitev pa se je razvila vneta debata med udeleženci. 

Iztok Levac

Preberite tudi: Profitabilnost franšizne restavracije.

Gospod Levac je izkušen podjetnik, z več kot 8 let izkušnjami na področju franšizinga. Kot agent za poslovni razvoj znamke Subway v Sloveniji dobro pozna situacijo franšizinga v Sloveniji. Tehnologija ga spremlja že skozi celotno življenje, zadnjih nekaj let pa je tudi steber njegove podjetniške poti. 

Na dogodku se je konkretneje dotaknil tehnoloških rešitev na področju franšizinga. Zaupal nam je kako je tehnologija inkorporirana v poslovni model franšize, ter kako je podjetje tudi v času pandemije s pomočjo izkoriščanja tehnoloških resursov dosegalo izjemne poslovne rezultate. 

Andrej P. Škraba

Andrej je izkušen strokovnjak na področju marketinga. Kot nam je zaupal na dogodku je za kripto tehnologijo prvič slišal že na začetku prejšnjega desetletja. Danes vodja marketinga v podjetju Paralink Networks, ima večletno kartoteko izkušenj na področju kripto valut, zato je eden najbolj kvalificiranih posameznikov za predstavitev o podrobnem delovanju Bitcoina.

V svoji poslovni predstavitvi se je konkretneje dotaknil delovanja Bitcoina in priložnosti, ki jih ponuja. Zelo nazorno je objasnil tudi sam nastanek in zgodovino te kripto valute, kar nam je olajšalo razumevanje priložnosti, ki jih prihodnost kripto valut ponuja. Prav tako je napovedal, da bo zelo verjetno skoraj vsako podjetje imelo v svoji bilanci Bitcoin…

Daniel Avdagić

Daniel Avdagić je direktor in lastnik podjetja AV Living Lab. Podjetje sodeluje z najnaprednejšimi tehnološkimi podjetji z namenom ustvarjanja dodane vrednosti za lažje in boljše življenjske standarde. Poligon testiranj podjetja AV Living Lab je BTC, kjer so v zadnjih letih prišli do nekaj izjemno zanimivih rezultatov raziskav, preko katerih lahko napovemo trende prihodnosti. 

Med drugim nam je g. Avdagić zaupal več o novo nastali industriji avtonomne vožnje, ki se osredotoča na vprašanje kaj bomo ljudje počeli med vožnjo, če ne bomo vozili. 

Lovro Peterlin

Lovro Peterlin je izjemno izkušen manager, ki že dobro desetletje vodi različna tehnološka podjetja. Med drugim si je leta 2013 prislužil naziv mladega managerja leta za svoje izvrstno delo v podjetju Linea Directa. Danes managing direktor podjetja A1 Slovenija, vsesplošni navdušenec nad tehnologijo in prodajni strokovnjak, ki se zna postaviti v kožo stranke. 

Tekom svoje poslovne predstavitve nam je zaupal katere potrošniške trende lahko v prihodnosti pričakujemo in kako se nanje pripravimo. Danes je vsak potrošnik že vpet v vsakdanjo tehnologijo, zato je le-ta izjemni vezni člen, vprašanje pa je, če ga podjetja znajo izkoriščati…

Zahvala partnerjem

Naša premierna izvedba Subway Investor Summita nikoli ne bi uspela brez podpornih partnerjev dogodka – RedBull, Radenska, Terra Dry, NV Holders in AwrdMe. Izjemno ponosni smo, da nam je s sodelovanjem zaupalo takšen nabor izjemno uspešnih podjetij, za kar smo jim izredno hvaležni. 

Med drugim so podporni partnerji našim udeležencem podarili izjemne produkte – NV Holders je pripravil holderje za srajce, Radenska je vsakemu udeležencu podarila kozarec, Terra Dry pa je pripravil lep uvod v poletje s paketi dehidriranega sadja za Gin&Tonik. 

Kako naprej?

Odzivi udeležencev so bili nad vsemi pričakovanji, prav tako odzivi govorcev, sponzorjem in ostalih podpornikov. Veseli in ponosni smo, da je dogodek zasijal v tako lepi luči, kar nam daje motivacijo in moč za nadaljnje delo. Ker nič kar delamo, ne delamo s kratkoročnimi cilji, so se naše priprave na drugo izvedbo Subway Investor Summita že začele. Upamo, da bomo jeseni dogodek lahko izvedli še v večjem formatu.

Subway Investor Summit pa ni naš edini fokus. Trdo delamo na področju razvoja blagovne znamke v Sloveniji, skozi lastno marketinško ekipo, iščemo nove priložnosti za širitev znamke in vsakodnevno optimiziramo poslovanje naših restavracij. 


Oddajte zanimanje
ZA NAKUP FRANŠIZE

Izberite svojo lokacijo prevzema

Dunajska cesta 115, Ljubljana

Subway Bežigrad

Slovenska cesta 1, Ljubljana

Subway Center

Planet Tuš, Koper

Subway Koper