Še vedno skrbimo za naše stranke

Kako do vaših najljubših #Subov?

Kljub temu, da gostinski lokali še vedno ostajajo zaprti, z namenom zajezitve širjenja virusa, smo v ekipi Subway Slovenija pozitivno naravnani in se trudimo po naših najboljših močeh. 

Zato smo vam drage stranke, pred kratkim omogočili možnost naročanja preko spletne strani odprisubway.com, kjer imate na voljo našo celotno ponudbo, prav tako pa smo se potrudili, da je vaša izkušnja sestavljana sendviča kar se da podobna tisti v poslovalnicah. 

Ker se zavedamo, da marsikdo nima možnosti osebnega prevzema ponujamo tudi druge poti do vaših najljubših in najbolj sočnih sendvičev. 

TikTok je definitivno ena izmed največjih neznank za večino podjetij po celem svetu. Po eni strani predstavlja enormne priložnosti, ki se jih morda niti ne zavedamo, po drugi strani pa platforma zahteva povsem drugačen način komuniciranja s končnimi odjemalci. Tekom članka se bomo dotaknili začetkov in delovanja same platforme, predstavili bomo publiko, ki je prisotna na tej platformi in izpostavili ključne korake do uspešnega komuniciranja preko omenjene platforme.

1. Naročilo za osebni prevzem

Svoje najljubše #Sube lahko naročaš preko spletne aplikacije odprisubway.com. Postopek je povsem enostaven – izbereš lokacijo prevzema, sestaviš svoj najljubši #Sub, čas prevzema in način plačila (po povzetju).  Prideš iskat, plačaš in uživaš. Enostavno in hitro. 

2. Naročilo pred poslovalnico

Svoj sendvič lahko še vedno naročiš na “tradicionalen” način, tokrat ti je na žalost le omejen vstop v poslovalnico. Naši zaposleni bodo z veseljem pobrali tvoje naročilo in ti pripravili tvoj sočen sendvič. Možnost plačila s kartico ali z gotovino. 

Dunajska

Dunajska 115a

PON – PET:
10.00 do 21.00

SOB:
10.00 do 21.00

NED:
10.00 do 21.00

Slovenska

Slovenska cesta 1

PON – ČET:
07.00 do 24.00

PET:
07.00 do 01.00

SOB:
08.00 do 01.00

NED:
09.00 do 00.00

Koper

Planet Tuš Koper

PON – PET:
09.00 do 21.00

SOB:
09.00 do 21.00

NED:
09.00 do 17.00

3. Naročilo za dostavo

Ker se zavedamo, da marsikdo ne uspe ali nima možnosti osebnega prevzema, še vedno ponujamo možnost naročila preko platform Wolt ali ehrana. 

Izberite svojo lokacijo prevzema

Dunajska cesta 115, Ljubljana

Subway Bežigrad

Slovenska cesta 1, Ljubljana

Subway Center

Planet Tuš, Koper

Subway Koper